Friptura de porc la cuptor

de Lau in Porc, 18 Ian 2017 | 3745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4-5 catei usturoi
  • ghimbir
  • coriandru
  • 200 ml vin
  • 7 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii.

Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste feliile de carne.

Adaugam ustuoiul pisat si facut mujdei, rozmarinul, turnam vinul (rosu am folosit) si apa, cat sa acopere carnea.

Dam la cuptorul incalzit, pana scade lichidul si friptura este gata.

Se serveste cu garnitura (noi am servit alaturi de o salata de varza murata).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai