Friptura aromata la punga

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2013 | 4165 vizualizari

 

Pentru ca am avut un pui de casa , m-am gandit sa il fac la punga .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 50 ml angeli cherry
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • boabe de coriandru
  • fenicul
  • 1 lingura ulei .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata la punga:

Puiul se spala si se transeaza.

Se condimenteaza si se lasa 20 min.

Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea.

Se pune in tava , in care am pus uleiul.

Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga  si se mai da 10 -15 min la rumenit.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In tava am pus ulei pentru a nu se lipi punga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga