Friptura aromata la punga

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2013 | 4317 vizualizari

 

Pentru ca am avut un pui de casa , m-am gandit sa il fac la punga .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 50 ml angeli cherry
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • boabe de coriandru
  • fenicul
  • 1 lingura ulei .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata la punga:

Puiul se spala si se transeaza.

Se condimenteaza si se lasa 20 min.

Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea.

Se pune in tava , in care am pus uleiul.

Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga  si se mai da 10 -15 min la rumenit.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In tava am pus ulei pentru a nu se lipi punga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu legume