Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5204 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piept de pui cu mustar, la punga, pui, friptura, muschi pui, pui la punga, retete Pui
Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.
Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.
Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.
de bucatarasa 1
de LeBlogPiquant 1
de T I M E A 6
Auras12 1
Delicios
miki_a 1
Grozav!
RuxyRux 1
Foarte bun!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:06
de vasimur 4
ieri la 15:08
ieri la 08:23
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
4 comentarii
4 voturi
Rocsi
vasimur
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!