Foietaj cu chimen

de LUK in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 6329 vizualizari

 

rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu chimen:

   Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei dar aveti grija sa fie rece atunci cand lucrati cu el(cititi si instructiunile de pe ambalaj)..intindem foaia,ungem cu oul batut,presaram chimen,taiem fasii pe lungime si latime si coacem la 200de grade pana se rumenesc frumos..15-20min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Grisine de chimen cu crema de morcovi si sos de branza