Foietaj cu chimen

de LUK in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 6426 vizualizari

 

rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu chimen:

   Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei dar aveti grija sa fie rece atunci cand lucrati cu el(cititi si instructiunile de pe ambalaj)..intindem foaia,ungem cu oul batut,presaram chimen,taiem fasii pe lungime si latime si coacem la 200de grade pana se rumenesc frumos..15-20min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]