Broccoli cu orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 3818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g broccoli(inflorescentele)
  • 60 g orez(2 linguri cu varf)
  • 50 g cascaval+ pt. presarat deasupra
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • o lingura ardei kapia de la borcan
  • o lingurita marar tocat
  • unt pt. uns vasul termorezistent
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu orez:

Broccoli se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.Apoi se taie marunt.

Orezul se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.

Morcovul se curata si se fierbe intreg iar cand s-a racit se da pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu furculita.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca usor toate ingredientele si se toarna intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt.Apoi se presara cascaval ras.

Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune cubulete de piept de pui(fiert in prealabil) sau sunca presata,muschiulet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

angyb 1

29.09.2013, 17:14

rodicamaria 1

29.09.2013, 17:57

Este o simfonie de culori : verde-alb-porocaliu-rosu . Pacat ca nu pot reusi cu poze mai bune. Nu am avut nici curent electric de la 7.30 la 10 , va inchipuiti cum este sa gatesti aproape pe intuneric , intr-o zi intunecata si ploioasa ca asta.

abstract01 1

07.10.2013, 21:00

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi la cuptor