Foietaj cu banane si fineti

de Pushaa in Prajituri, 20 Feb 2014 | 17776 vizualizari

 

Un fel de strudele sau rulouri ce merg perfect cu o cana de lapte la micul dejun sau pur si simplu cand avem pofta de ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 banane
  • 300 gr fineti
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu banane si fineti:

Dezghetam aluatul de foietaj. Taiem bananele rondele un pic oblice.

Pudram masa cu faina, asezam aluatul si il intindem foarte putin. Il taiem in 3 bucati pe lungime si 4 pe latime. Ies 12 patrate. Punem fineti pe jumatate de patrat, dar nu pana la capete, iar deasupra 3 feliutele de banana. Impaturim si presam marginile usor cu o furculita. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Dam tava la cuptor la foc iute 20-25 minute, cand sunt gata devin aurii la culoare.

Dupa ce se racesc le pudram cu zahar!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu banane si fineti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lia_ 1

08.03.2014, 15:07

favorita pentru zilele cu criza de timp

JulyCris 1

08.03.2014, 15:11

Pushaa 1

08.03.2014, 15:57

ai dreptate Lia, se fac foarte repede!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata