Mai implu si mai bun de atat nici ca exista!
Vazusem un clip cu aceasta idee si am si pus-o in practica. Rezultatul? De nedescris....
Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Se ia o foaie si se intinde pe masa. Se scoate ciocolata din ambalaj si se aseaza peste aluat undeva la mijloc, pentru ca pe laterale sa ramana atat cat sa se petreaca aluatul peste ciocolata (vezi pozele). Aluatul de pe parti se taie in fasii, iar deasupra si dedesubt se taie de tot. Se indoaie aluatul peste capetele ciocolatei, iar partiel se petrec una peste alta. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu oul batut bine.
Restul de aluat se taie patratele potrivite si se aseaza pe mijloc cate o bucatica din ciocolata Schogetten. Se impatura, iar cu ajutorul unei furculite se apasa marginile. Se aseaza in tava, se ung cu ou si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Se lasa aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.
Se scot si se servesc caldute, cat sa nu arda ciocolata si nici sa se intareasca daca sunt racite de tot.
1
Ciocolata poate fi de oricare.
2
Cel mai bine se poate observa din poze cum trebuie procedat.