Floricele din bomboane sugus

de mihaelaM in Dulciuri, 1 Mai 2011 | 5016 vizualizari

 

ii multumesc Danei ca de la ea am vazut trandafiri din bombonele sugus si am zis sa incerc. si am incercat si sa vedeti ce a iesit.....

 

INGREDIENTE

  • bomboane sugus
  • scobitori
  • un mar
  • "forta"
  • "rabdare"
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele din bomboane sugus:

Bomboanele le-am taiat in 4 dupa care le-am pus intr-un ceolofan si am intins bine.

Am intins multe " foite" dupa care dintr-o foita am facut un con pe care l-am rasucit pe o scobitoare,iar dupa acest con am lipit una cate una pana ce s-a format o floricica

Cam atat incearca-i , merita! Bafta multa!

Si inca o data ii multumesc Danei pt idee

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele din bomboane sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

mihaelaM 1

02.05.2011, 15:45

Multumesc draga mea Cris

mirela0911 1

02.05.2011, 18:01

ce frumosi ti-au iesit

mihaelaM 1

02.05.2011, 18:12

Multumesc Mirela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de menta si ciocolata