Fitofag " mexican "

de vero_closca in Peste, 5 Iun 2010 | 11376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g fitofag(sau crap)
  • 2 pungi amestec mexican de legume congelate
  • 500g rosii
  • 50 ml ulei de masline
  • sare de mare(sau grunjoasa)
  • piper
  •  chilli
  • o capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fitofag " mexican ":

se unge o tava termorezistenta cu ulei de masline si se pun legumele mexicane.deasupra se aseaza pestele spalat inainte si impanat cu catei de usturoi.se condimenteaza cu sare,piper,chilli,se stropeste cu restul de ulei.se adauga rosiile taiate felii si se da la cuptor pt 30 minute.dupa cele 30 minute,se adauga pasta de tomate amestecata cu sare,cimbru si piper si diluata cu o ceasca de apa.se mai lasa 10-15 minute la cuptor.se serveste cu patrunjel verde.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fitofag " mexican "" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

vero_closca 1

05.06.2010, 15:23

ma lasa...ma lasa...ca la noi pestele e cu "reducere"! doar stau cu un picior in lac...

lia maria 1

05.06.2010, 15:38

delicios 5 furculite

Roxana 1

05.06.2010, 15:39

ce bine arata! ce culori frumoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ton, iaurt si faina de gris