File de pastrav in crusta de malai si faina

de Merisor in Pastrav, 1 Ian 2013 | 13466 vizualizari

 

Intrucat azi este o traditie in a se manca peste, am optat pentru pastrav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg File de pastrav
  • 150 gr faina
  • 150 gr malai
  • sare
  • ulei
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pastrav in crusta de malai si faina:

Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs.

Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putina sare.

Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins.

Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti.

Am scos pe un prosop absorbant, apoi am  pus pe platou.

am servit cu lamaie si pilaf de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pastrav in crusta de malai si faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit