Ficatei la tigaie

de alina_paula in Ficat, 23 Noi 2012 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 foie dafin
  • 5 rosii sau 2 linguri pasta tomate
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie:

Ficateii se spala, se sterg si se pun in uleiul incins. Cand se rumenesc usor se pun rosiile curatate de coaja si tocate marunt sau pasta de tomate, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul si se fierb la foc mic 5-10 minute.

Noi i-am servit alaturi de orez si morcovi fierti, dar pot fi mancati si simpli sau cu diverse garnituri de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier