Ficatei la tigaie

de alina_paula in Ficat, 23 Noi 2012 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 foie dafin
  • 5 rosii sau 2 linguri pasta tomate
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie:

Ficateii se spala, se sterg si se pun in uleiul incins. Cand se rumenesc usor se pun rosiile curatate de coaja si tocate marunt sau pasta de tomate, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul si se fierb la foc mic 5-10 minute.

Noi i-am servit alaturi de orez si morcovi fierti, dar pot fi mancati si simpli sau cu diverse garnituri de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficăţei cu lămâie