Ficatei de pui cu ciuperci

de adasev12 in Ficat, 13 Dec 2011 | 6924 vizualizari

 

by gaby_d...multumesc gabitzule!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pui
  • 100 g ciuperci feliate din conserva
  • 1 morcovel
  • 2 linguri pasta de bulion cu busuioc si ceapa
  • 1 ceapa
  • 2 catei d eusturoi mai zdraveni
  • sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ciuperci:

Ficateii se spala foarte bine si se curata frumos.

Ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoare si se calesc usor in ulei de masline. Se adauga ciupercile si ficateii, se mai lasa vreo 2-3 minute la calit si se acopera cu apa, cat sa treaca peste ficatei. Se lasa la fiert la foc mic cam 20 minute. Se pune apoi pasta de rosii, putina sare si piper si se lasa sa mai fiarba vreo 5-7 minute. Eu la sfarsit am facut o maia cu o linguritata de amidon ca mi s-a parut cam multa zeama si imi place sa fie mai grosut, ca un sos. Se pune si patrunjel verde si gata.

Am servit cu  piure. Foarte buuuun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rocsi 1

13.12.2011, 21:13

buni buni..tre sa mai fac si eu in casa la cei care mananca

adasev12 1

13.12.2011, 21:21

bunica......

MotanLaOale 1

13.12.2011, 22:08

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat