Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.
Ardeii galbeni si kapia ii coaceti, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute. Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si semintele. Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.
Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il maruntiti.
Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Apasati functia Brown/Saute, apoi butonul Start/Stop, puneti uleiul. Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute.
Adaugati ardeii copti, sucul de rosii, sare, piper, boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final jumatate de cana cu apa. Amestecati totul.
Apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Apasati Start.
Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.
Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.
Pofta buna!