Ficatei cu ciuperci in sos de bulion

de JulyCris in Pui, 7 Mai 2014 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie ciuperci
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ciuperci in sos de bulion:

Ficateii se dezgheata(dupa caz),se spala si se pun intr-un vas jena. Ardeiul in taiem juliensi-l adaugam peste ficatei. Ciupercile le scurgem bine de apa si le punem in vas peste ficatei si ardei. Adaugam sare, piper si 2 linguri ulei.

Preparam sosul de bulion. Amestecam bulionul cu un pahar cu apa si punem peste ficatei. Bagam la cuptor pt 40 de minute. Cand sunt gata,presaram deasupra patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ciuperci in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos