Un fel doi apreciat de toata familia!
Carnea de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei de masline. Ciupercile se curata, se taie felii si se adauga la carne, lasandu-se la prajit la foc mediu cca. 10 minute, neacoperit.
Intre timp castravetii murati se taie rondele si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu foaia de dafin, cca. 10 minute, dupa ce au clocotit se strecoara si se adauga peste amestecul de carne si ciuperci, lasandu-se la fiert cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit.
Intre timp faina se desface cu smantana de gatit si putina apa rece. Se adauga peste amestecul de carne, ciuperci si castraveti, se lasa la fiert la foc mic, cca. 10 minute, amestecandu/se mereu ca sa nu faca cocoloase. Se asezoneaza de sare, rozamarin si piper.
Farfalele se fierb al dente, se strecoara, se stropesc cu un pic de ulei de masline extravirgin si se servesc alaturi de preparatul de mai sus.