Am cautat o reteta pentru carne de vacuta . Am gasit aceasta reteta preluata in multe locuri dar ne-executata , fara imagini .Mi-a placut mult ce a iesit , imbinarea de texturi cu ciupergile fragede la mijloc si casul crocant deasupra . Am adaptat gustului meu adugand usturoi verde la ciuperci si flori de salvie peste cascaval . Simplu de realizat si cu deliciu maxim!!!
Feliati carnea de vacuta .
Bateti carnea bine sa se subtieze .Sarati si piparati .
Dati felia de carne usor prin faina alba , scuturati surplusul si prajiti in ulei incins pe ambele parti , nu prea mult, pana incepe sa devina usor maronie .
Separat caliti ciupercile scurse de apa in unt . Sarati si piparati.
Asezonati ciupercile cu patrunjelverdesi usturoi verde tocat.
Se aseaza bucatile de carne in tava tapetata cu hartie de copt.
Peste carne se aseaza o lingura de ciuperci+o felie de cascaval+o felie rosie .
Eu am folosit rosii cherry si am presarat flori de salvie .
Dati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca .
Serviti cu garnitura preferata .
Eu am pus la copt cartofi noi fierti + parmezan in aceiasi tava.{ astfel am economisit timpsi manopera]
1
Increstati felia de carne usor cu varful cutitului , astfel la prajire aceasta va ramane intinsa , nu se va ovaliza .
2
Escalopul voievodal il puteti sevi cald cu garnitura dar si rece intr-un sandvis .