Escalop de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 5 Mai 2012 | 4711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de ceafa de porc
  • 4-5 ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • vin rose
  • 2 linguri faina
  • 1/2 patrunjel proaspat
  • mix de condimente(vegeta,boia dulce,piper,peperoncino,oregano,busuioc)
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea de porc se clateste cu apa,se condimenteaza cu piper si se trece prin faina,se scutura pentru a se duce surplusul de faina si se pune la prajit pe o parte si pe alta in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile taiate felii subtiri,se adauga rosiile in bulion impreuna cu vinul si se acopera cu apa cat sa acopere carnea.

La sfarsit se aduga usturoiul pisat si foile de dafin,se lasa pana scade zeama.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

TIPS-URI

1

si o salata proaspata de rosii si ceapa sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie