Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

de adela1981 in Porc, 27 Mai 2012 | 3809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschiult de porc
  • 1 lingura mustar
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • Amestec de condimente cca 15 grame:
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • chimen
  • boabe de mustar alb
  • cimbru
  • coriandru
  • rozmarin
  • maghiran
  • chilli
  • cuisoare
  • frunze de dafin
  • Piure de spanac:
  • 1 kg spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr unt
  • 100 ml smantana25 %
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac:

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de masline si se trece prin amestecul de condimente. Amestecul se prepara in felul urmator, toate ingredientele, inclusiv ierburile aromate, uscate, se  zdrobesc fin intr-un mojar sau se macina foarte fin.  Aveti grija sa cuprinda toata carnea, apoi se aseaza int-o tava cu hartie de copt uns cu putin ulei de masline si se impacheteaza. Se coace in cuptorul incalzit 40-50 min , apoi se descopera si se lasa pana ce se rumeneste.

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca 5 min, apoi se scurge de apa si se pune in blender. Adaugam usturoiul pisat, untul si  lasam ca blenderul sa-si faca treaba. Spre final adaugam  smantana  si condimentam cu sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de piureul de spanac si sosul lasat de carne, este delicios!

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.05.2012, 20:31

Super muschiuletul

Sidy 1

28.05.2012, 06:58

Minunat muschiuletul

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata