Dulceata de cirese

de marcela1979 in Dulceata / Gem, 8 Iun 2011 | 6551 vizualizari

 

daca tot e sezonul dulceturilor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cirese
  • 350 gr zahar
  • 1 gelfix 3:1 de la dr oetcher
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se spala si se scot samburii.Se pun intr-o cratita.Zaharul se amesteca cu plicul de gelfix si se pune peste cirese.Se aduce la fierbere timp de 5 min la foc mai iute si apoi se face focul mic si se mai fierb inca 20 de min.Se ia spuma care se formeaza.Se pune in borcane curate si sterilizate dulceata fierbinte cu un cutit sub borcan.Se pune capacul si se da la dunst uscat in patura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:24

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:05

Harnica fata ,
Si mie mi s-au copt ciresele , cred ca azi le culeg si le execut

Sylvia 1

17.06.2011, 20:15

Extraordinar de harnica, o multime de bunatati ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]