Dulceata de caise

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 5 Iun 2016 | 3774 vizualizari

 

Iubesc dulceata de caise, parca aduna in ea toate aromele verii.

 

INGREDIENTE

  • 800-1000 g caise;
  • 800 g zahar;
  • 3 pahare de apa.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Se spala caisele si se scot samburii, dupa care vor ramane aprox 800 g de caise. Acestea se taie apoi in bucati mai mici.

 

Se fierb apa cu zaharul, iar cand incepe sa se lege siropul, se adauga caisele. Se fierbe acum pana cand este gata siropul. Pentru a testa daca e gata, punem o picatura din siropul de la dulceata pe o farfurioara, iar daca picatura nu curge, atunci dulceata este gata.

 

Cand se raceste dulceata, se pune in borcanele pregatite dinainte si se eticheteaza.

 

Din 800 g fructe eu am obtinut 2 borcane de dulceata.

 

Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/dulceata-de-caise.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

06.06.2016, 09:14

Adele 1

08.06.2016, 17:51

Aromata

Ancutsa 1

08.06.2017, 14:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise