Dovlecel pane

de MIUTA in Mancaruri de legume, 16 Iun 2011 | 4616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • oua
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul de coaja,se spala si se taie feli subtiri.Se sareaza si se da la frigider pentru o jumatate de ora.

Cand se scot de la frigider se scurge de apa lasata,se da prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare iar la sfarsit prin pesmet.

Se prajeste in uleiul incins.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alinutzika 1

19.07.2011, 00:28

sunt preferatii mei

deyutzky 1

19.07.2011, 00:40

e tare buuunnn

dany3la 1

07.08.2011, 00:59

Una din mancarurile mele preferate
Incearca sa le faci si cu susan (sa amesteci pesmetul cu susan)!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu dovlecei