Dovlecei umpluti

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2012 | 3756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1/2 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 2-3 rosii
  • 7 dovlecei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii ii curatam de coaja (ai mei nu au fost asa de mari), le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute. Ii lasam sa se scurga

Carnea o amestecam cu patrunjelul, oul, morcovul dat prin razatoare, busuioc uscat, sare si piper dupa gust.

Ceapa o calim putin in ulei si adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat si scurs de apa, lasam la fiert pana scade sosul. Il lasam la racit dupa care adaugam carnea.

Umplem dovleceii cu amestecul de carne, acoperim cu felii de rosii si presaram cimbru deasupra.

Asezam dovleceii intr-o tava, adaugam restul de suc de rosii si daca mai este nevoie o cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti