Ceva rapid, parfumat si savuros!
Merge simpla sau langa o cafea sau o cana cu lapte!
Umplutura:
Mai intai incepem cu compozitia pt blat.
Spargem ouale intr-un castron, adaugam zaharul, un praf de sare si frecam bine cu telul pana se albesc si se pufoseaza ouale si se mai dizolva din zahar. Adaugam untul topit, laptele, esenta si coaja razuita, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Pentru umplututra de branza, amestecam branza cu ouale, zaharul, esentele, amidonul, coaja de portocala si stafidele.
Ungem o tava 30/40 cu unt, intindem 3/4 din aluiat, punem apoi cu lingura branza pe toata suprafata, apoi punem si restul de aluat. Dam la cuptor pt cca 50 minute.
Dupa coacere lasam putin sa se tempereze, apoi pudram frumos cu zahar vanilat.
Cand se mai raceste, portionam si servim.