Am vazut prajitura Tosca de zeci de ori sau poate de sute :)) , dar am mancat o singura data, iar de testat n-o testasem deloc in bucataria mea. In acest week-end i-a venit randul si uite cum mi se da peste cap - top cele mai bune prajituri :)). Foarte, foarte buna! Blat aerat cu mac si cocos, crema de vanilie, cafea si ciocolata, o combinatie perfecta! Cum nu agreez deloc cremele-budinca, am modificat putin consistenta cremei inlocuind mai bine de jumatate din cantitatea de unt, cu frisca.
Blat:
Crema:
Glazura:
In plus:
Blat:
Crema:
Trece biscuitii prin cafeaua calduta, rapid, sa nu se inmoaie prea tare si sa se rupa, si asaza-i peste crema.
Prepara glazura punand toate ingredientele intr-un ibric si topindu-le la foc mic.
Toarna glazura peste biscuiti, niveleaza si da prajitura la rece pentru cateva ore.
Portioneaz-o cu un cutit zimtat.
1
Tava are dimensiunea 28x32 cm