Se mixeaza untul cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga treptat ouale, unul cate unul, apoi Inka amestecata cu apa clocotita. Separat se amesteca faina, cacaua (am pus cacao dark, pentru ca nu am gasit altfel) ,praful de copt si se toarna amestecul peste cel de oua.
Se pune hartie de copt, intr-o tava de 30 x20 cm. Se toarna compozitia de blat, se asaza visinele (fara samburi) una langa alta si se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 20-25 minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Glazura: Se pune frisca lichida intr-un vas pe aragaz, iar cand ajunge la punctul de fierbere, se inchide focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se lasa 1-2 minute, apoi se amesteca. Se lasa la racit, dupa care se toarna peste prajitura. Se tine la frigider cateva ore.
Se taie in patratele si pe masura ce se consuma, se orneaza cu frisca si visine.