Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 31 Oct 2020 | 2666 vizualizari

 

Pentru a avea o reteta low carb am folosit faina de naut fara gluten si indulcitor in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/prajitura-cu-branza-pere-si-smochine.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 smochine
  • 2 linguri de faina de naut bio
  • 4 pliculete de indulcitor stévia - 6 g ( = 8 lingurite de zahar)
  • 250 gr branza de vaci grasa 30%
  • 3 oua
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten):

Spalati si curatati perele.  Taiati-le in 4 si-ndepartati semintele.

Spalati smochinele si taiati-le rondele fine. 

Frecati 3 sferturi din indulcitor cu ouale. 

Adaugati branza de vaci, faina de naut si amestecati.

Ungeti cu unt o forma de tarta de 20 sau 24 cm si varsati compozitia.

Puneti deasupra perele si smochinele. 

Presarati deasupra un plic de indulcitor.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 180° C. 

Scoateti si puneti deasupra ciocolata taiata bucatele.

Lasati sa se raceasca si dati la rece minimum 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza