Corabioare

de adellyna in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 6354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 400 g faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra
  • 100 g nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Macinam nuca

Taiem untul, il punem intr-un bol si asteptam pana este suficient de moale sa turnam faina si nuca

Amestecam pana devine o coca ferma si nu se lipeste de mana

Se formeaza un rulou de aproximativ 3 cm si se taie diferite forme

Le asezam intr-o tava netapetata

Bagam in cuptorul incins aproximativ 15 minute

Presaram zaharul pudra imediat ce le scoatem din cuptor

 

 

TIPS-URI

1

Aluatul nu trebuie sa fie amestecat prea mult timp

2

Trebuie sa fie scoase din cuptor albe

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

21.11.2014, 16:53

Bunica 1

21.11.2014, 20:51

Ce bune!

Rocsi 1

21.11.2014, 21:10

Bune corabioarele tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de ton