M-am inspirat din reteta lui Reisnaor_2006 https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-rubarba-reteta-300-70705.html.
Am folosit reteta de blat care mi s-a parut interesanta si am schimbat fructele.
Foarte buna, dulce acrisoara.
Agrisele se curata, se spala, se pun intr-un castron si se presara cu 2 linguri de zahar.
Se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste.
Se adauga laptele, uleiul si se mixeaza in continuare.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Agrisele se dau prin doua liguri de faina si se pun deasupra in tava repartizate pe toata suprafata. Eu am uitat s-o fac si au cazut fructele la fundul prajiturii.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 30-35 minute, pana se rumeneste.
Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit.
Se portioneaza, se presara cu zahar pudra si se serveste.
Pofta Buna!