Blat: Batem albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam apoi zaharul mixand in continuare. Adaugam galbenusurile si apa, apoi incorporam faina amestecata cu cacao, anestecand usor cu o lingura. Turnam compozitia intr-o tava tapeta cu hartie de copt. Bagam in cuptorul incalzit la 175 grade, timp de 25-30 minute. Scoatem apoi blatul pe un gratar si il lasam sa se raceasca.
Crema 1: Amestecam oul, zaharul, nessul, cappuccino si untul. Punem pe foc mic amestecand pana se topeste zaharul si clocoteste compozitia. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Batem spuma cei 300 ml frisca in care adaugam apoi crema racita si mai mixam 3-4 minute.
Sirop: Caramelizam zaharul, turnam apa rece si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul.
Insiropam blatul si punem crema. Nivelam cat mai bine.
Batem 200 ml frisca ramasa si intindem frumos peste crema.
Radem deasupra ciocolata si dam la frigider pentru cateva ore.