Am zarit reteta la Jamila si musai am zis ca trebuie s-o probez si eu. Noua ne-au placut enorm de mult, pot spune ca sunt cele mai bune fursecuri pe care le-am mancat vreodata. Va recomand sa le probati si voi!
Intr-un bol adaugam: untul cu grasime de 82%, untul de arahide, zaharul si cu un mixer amestecam totul pana devine un amestec cremos. Adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam in continuare, adaugam faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si mixam la viteza mica iar la sfarsit adaugam ciocolata taiata marunt si amestecam cu o spatula sau cu mana pana incorporam ciocolata, aluatul este gata.
Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.
1
daca doriti fursecurile mai moi le lasati 12 minute la copt, daca le doriti crocante le lasati in cuptor 15 minute.