Un mic fursec simple si usor de facut?
In plus fara gluten si cu putini carbohidrati. Am pus 2 tipuri de indulcitor, puteti pune vanilie si 40 gr de zahar in loc.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/fursecuri-biscuiti-cu-migdale-fara.html
Preîncălziți cuptorul la 165 ° C. Mixați pudră îndulcitorul sau zahărul.
Topiți untul și lăsați-l să se răcească. Bateti albusurile spuma.
Amestecați îndulcitorul cu pudra de migdale și adăugați-le în albușuri.
Se adaugă untul topit si picaturile de stevia.
Pe tava tapetata cu hartie de copt punem gramezi. Faceti mai mici daca doriti cu echivalentul unei lingurite.
Întindeți aceste grămezi cu dosul lingurii.
Se presara deasupra migdale feliate. Se coace 10-15 minute la cuptor la 165°C. Fursecurile trebuie sa fie colorate pe părțile laterale.
Lăsați-le să se răcească.
Delicioase , consistente si sarace in carbohidrați. Perfecte cu cafea, ceai etc.