Desert cake pops

de CameliaR in Dulciuri, 2 Iun 2017 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 g zahar
  • 120 g faina
  • 60 g unt
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de lamaie
  • 2 linguri gem de caise
  • 200 g ciocolata
  • bombonele
  • bete pentru frigarui
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cake pops:

Taiem untul in cubulete mici si il punem intr-o craticioara. Il topim la foc mic.

 Intr-un bol, trebuie sa punem ouale si zaharul. Le mixam pana isi tripleaza volumul. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Dupa ce untul s-a topit, trebuie lasat sa ajunga la temperatura camerei. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, il adaugam treptat in compozitia de oua. Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam jumatate din faina in compozitia de oua. Mixam la viteza medie. Adaugam si ultima jumatate. Mixam.

Tapetam o tava de 25 X 25 cm. Turnam compozitia si o intindem uniform. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C si o lasam timp de 10-20 de minute. Verificam blatul cu o scobitoare. Dupa ce pandispanul s-a racit, trebuie sa il rupem in bucatele foarte mici. Adaugam in pandispanul facut bucatele, cele doua linguri de dulceata. Din acest aluat formam bilute. Mie mi-au iesit 11 bilute de dimensuni mari. Le punem pe o tava si le introducem in congelator pentru 15 minute.

Intre timp, topim ciocolata. Rupem cele 200 g de ciocolata in bucati mici. Topim ciocolata la bain marie. Scoatem bilutele din congelator si introducem in fiecare biluta cate un bat de frigaruie.

  Introducem fiecare biluta in ciocolata topita. Scurgem bilutele de ciocolata in exces, apoi o decoram cu bombonele. Le introducem in frigider pentru 60 de minute sau pana cand ciocolata este intarita, apoi le putem consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cake pops" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu zmeura