Cum se fierbe porumbul

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2015 | 3557 vizualizari

COMENTARII (15)

Valclaudia 1

08.08.2015, 06:43

ce bun

Merisor 1

08.08.2015, 08:37

Yummmm!

Xandrinne 1

08.08.2015, 08:56

Tare bun!!
O ruda de-a mea conserva boabe de porumb la borcan, mi se pare ca e mai bun gustul porumbului, in aceasta varianta.

Andra_Constantinescu 1

08.08.2015, 09:39

Multumesc Xandrinne pentru informatie! Adevarul este ca nu stiu daca va sta coceanul intact la borcan...mi-e teama sa nu putrezeasca . Daca ai puttea sa-mi dai detalii despre cum pune boabele la borcan ar fi perfect.

Andra_Constantinescu 1

08.08.2015, 09:40

Valclaudia, Merisor

-Licurici- 1

08.08.2015, 09:41

Andra_Constantinescu 1

08.08.2015, 09:44

-Licurici-

MotanLaOale 1

08.08.2015, 11:02

dantes 1

08.08.2015, 11:55

Bun!

Bya Ralu 1

08.08.2015, 13:59

bun

Gherca Daniela 1

08.08.2015, 20:57

Rocsi 1

08.08.2015, 21:39

Buuuun...

- Andreea - 1

08.08.2015, 21:50

Vreau si euuuuuuuu

mihaelar63 1

10.08.2015, 08:29

Gicuta 1

10.08.2015, 09:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul