Cum se fierbe porumbul

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2012 | 3106 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Nimic spectaculos,dar pe gustul tuturor!!

 

INGREDIENTE

  • 4-6 stiuleti de porumb
  • 2 litri de apa
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Porumbul trebuie sa fie in lapte pentru ca acesta este cel mai bun pentru fiert.

Se curata porumbul de panusele si mustati,apoi se captuseste fundul unei oale cu panusele,punem stiuletii de porumb,iar peste ei se mai pun cateva panuse.

Se toarna apa peste ei cat sa-i acopere si se pun la fiert ,cu capac,la foc potrivit.

Se fierb aproximatix 1 ora sau pana ce boabele se patrund usor cu furculita.

Se servesc calzi,presarati cu sare,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul