Crutoane picante sau Kubeti

de diana_k in Piine, 22 Apr 2013 | 13714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine veche,
  • ulei de masline,
  • boia,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • usturoi praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane picante sau Kubeti:

Painea de preferinta mai uscata de 2 zile, se taie cubulete mici de 1 cm. Se aseaza cubuletele de paine in tava si se stropesc cu ulei de masline,  se presara condimentele si se amesteca usor cu mainile. Se pune tava in cuptor pana se rumenesc crutoanele si devin aurii, pentru aproximativ 15 minute. Se intorc de 2-3 ori. 

Aatentie ! Nu le lasati nesupravegeate pentru ca se ard foarte repede. 

Sunt delicioase servite la orice supa crema sau pur si simplu se rontaiesc ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane picante sau Kubeti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane (pentru supe sau salate)