Crap la cuptor

de AlinaL in Crap / Caras, 10 Ian 2010 | 38764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un crap mare
  • -miere
  • -mustar
  • -condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am vrut ca de Revelion sa gatesc altfel pestele. L-am dorit la cuptor, dar fara legume si mai mult prajit/copt decat fiert.

Am taiat pestele sub forma de potcoave; daca-l  puneam intreg la cuptor nu cred ca era bine patruns. L-am condimentat cu sare si piper, apoi am facut o pasta din miere si mustar. Am amestecat intr-o cana 5 linguri de mustar cu 5 linguri de miere (cate linguri de mustar, atatea si de miere). Am uns bine-bine fiecare bucata de peste pe toate partile, apoi le-am asezat in tava pentru cuptor (unsa cu ulei). Se pune ulei in functie si de grasimea pestelui. Dupa 20-25 de minute, la foc mic, pestele a fost bun de mancat!

Pestele nu necesita intoarcere (de pe-o parte pe alta) in timpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

22.01.2010, 14:02

interesanta reteta incurand am sa o prepar .

cory 1

07.02.2010, 12:52

arata minunat acest peste....mor de pofta. voi incerca cat mai curand

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de usturoi