Crap la cuptor

de AlinaL in Crap / Caras, 10 Ian 2010 | 38349 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

10.01.2010, 07:59

Bine ai venit printre bucatarasi, Alina! E super reteta . Mai poti adauga 2-3 poze din timpul prepararii?

AlinaL 1

10.01.2010, 08:07

Multumesc de primire, Oana!

Mi-e ciuda ca nu am facut cateva poze si in timpul prepararii! Mi-am amintit tarziu de poze...
La urmatoarea reteta, o sa pun mai multe poze!

rivka 1

10.01.2010, 08:43

madi_marin 1

11.01.2010, 18:40

arata delicios. . merita incercata reteta cat mai curand.

Bunica 1

12.01.2010, 13:00

Ai intrat in randul bucatarasilor cu o reteta suuuuuper ! Felicitari ! Ne dai mai multe date despre tine ?

Teo 1

12.01.2010, 18:48

Alina ,ce peste apetisant!ce gust o fi avand?

AlinaL 1

12.01.2010, 22:34

Ma bucur ca va place, cel putin cum...arata!







Teo, e un gust...confuz. Nici dulce, nici prea condimentat.
Va pe toate!
Multumesc de primire!!

Bucataras 1

12.01.2010, 22:52

Miha 1

12.01.2010, 23:42

Bine ai venit Alina! Eu sunt o mare amatoare de peste.

AlinaL 1

20.01.2010, 22:51

Miha, multumesc de primire! Si eu sunt amatoare de peste, mai ales ca am copilarit langa o pescarie.

mihaelar63 1

22.01.2010, 14:02

interesanta reteta incurand am sa o prepar .

cory 1

07.02.2010, 12:52

arata minunat acest peste....mor de pofta. voi incerca cat mai curand

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap copt cu mujdei verde