File de crap prajit

de ianculubita in Crap / Caras, 28 Apr 2011 | 11889 vizualizari

 

Stiu ca ma veti pune la zid,dar trebuie sa va dau reteta mea preferata;de asemenea,s-ar putea sa nu fiti de acord cu aceasta combinatie,dar va sfatuiesc sa incercati o data.

 

INGREDIENTE

  • 1kg fileuri de crap
  • 500g cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • malai pentru mamaliga
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap prajit:

Pestele,spalat,portionat,uscat,condimentat,se da prin faina apoi se prajeste in ulei incins dupa care se scoate pe un prosop de bucatarie pentru excesul de ulei;din capatana de usturoi se face un mujdei;cartofii curatati spalati,taiati subtiri,se prajesc si se scot tot pe prosop de bucatarie;se serveste pe farfurie pestele,alaturi cartofi si mamaliga iar deasupra mujdei.

TIPS-URI

1

usturoiul daca este prea iute,eu pun 2-3 linguri de lapte batut

Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii