Crap la cuptor

de Sim0na in Crap / Caras, 5 Mar 2012 | 10921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de cca 1 kg
  • condimente pentru peste
  • piper alb
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 2 cepe medii
  • 5 rosii
  • 1 lamaie
  • 1 1/2 capatana usturoi
  • 1 fir patrunjel verde
  • 1 cana de apa
  • ulei masline
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Pentru inceput am condimentat peste cu condiment special pentru peste si piper. L-am dat la rece pentru 2-3 ore.

Intre timp am pregatit o tava in care am pus ulei de masline. Am adaugat ardeii taiati pe lung, ceapa julien, iar cateii de usturoi intregi. Pe patul de legume am pus pestele, in interiorul caruia am adaugat cateva felii de lamaie si 1 fir de patrunjel verde. Langa si deasupra crapului, am pus bucati de rosii, si felii de lamaie. Am adaugat o cana de apa, si am dat la cuptor, la foc mediu cca 1 ora jumatate. In aceasta perioada am intors peste o singura data.

Noi am servit pestele cu mamaliga. A iesit foarte bun!! Cu siguranta voi mai face in combinatia asta!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale