Crap la gratar cu sos de usturoi

de RuxyRux in Crap / Caras, 27 Feb 2011 | 9285 vizualizari

 

Azi a fost zi de gratarit in aer liber...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap( dintr-un crap mare e ideal)
  • ulei masline
  • zeama de lamaie
  • sare

sos:

  • o capatana de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • smantana( sau iaurt)
  • usturoi verde cu tot cu codite
  • sare
  • putin zahar( o lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de usturoi:

Se incinge gratarul in curte, cat bei un vin fiert cu prietenii si mai stai la povesti...

Crapul se stropeste cu zeama de lamaie si ulei apoi se sareaza si se lasa putin la marinat.
Cand e gata focul punem crapul pe gratar si-l tinem pana e numai bun.

Se face sosul:
Se amesteca usturoiul tocat cu sare, o lingurita de zeama de lamaie si putin ulei de masline, se pune si zaharul , apoi smantana . Se toaca si usturoiul verde cu tot cu codite...iese un sos buuun de te lingi pe degete...
Facem si mamaligutza si servim crapul delicios cu sos de usturoi din belsug...

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:03

Ce credeai ca nu vin................am venit dupa miros

RuxyRux 1

04.03.2011, 08:11

Ti-am lasat mesaj...pe pagina ta...am facut crapul tau cu lamaie a iesit demential Medi

adry88 1

20.05.2011, 17:49

foarte bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap