Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia. Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita.
In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de spanac. Eu am avut spanac pus la congelator ast' vara. Lasam spanacul la dezghetat si apoi il stoarcem bine de apa in maini.T aiem spanacul cu cutitul nu foarte mic, mie imi place mai grosier.. Punem untul intr-o cratita si dam la foc. Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Cand aceasta se inmoaie adaugam spanacul, laptele si lasam la foc mediu pana cand scade si spanacul este bine facut. Daca mai este nevoie mai adaugam lapte. Condimentam cu sare si piper.
Taiem usturoiul felii subtiri si il calim in ulei. Scoatem usturoiul si adaugam rosiile cuburi. Condimentam cu sare si piper. Lasam pe foc circa 5 min.
Urmeaza montarea.......avem nevoie de 2 farfurii pe care asezam cate o bucata de peste. Pe fiecare bucata de peste venim cu cate 2-3 linguri de spanac. Acoperim cu o bucata de peste peste care adaugam rosiile usturoiate.