Crap cu sos de rosii

de Florin A in Crap / Caras, 20 Dec 2015 | 4188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  un crap
  • o lingurita cu busuioc
  • o ceapa rosie mare
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii de casa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati.

Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie.

Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de grade.

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu portocale si broccoli