O mancare rapida de facut si delicioasa
O puteti varia schimband tipul de carne, peste si legumele in functie de sezon.
Important in aceasta reteta este carnea folosita, o carne de buna de calitate va aduce cu ea calitatea felului de mancare.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/02/cotlete-de-porc-cu-legume-la-cuptor.html
Curatati si spalati legumele.
Intr-un vas pentru cuptor puneti cartofii taiati cuburi. Amestecati-i cu 2 linguri de ulei, sare, piper si presarati cimbru uscat peste ei.
Acoperiti vasul cu o foaie de aluminium si dati la cuptorul incalzit la 180°C.
Intre timp pregatiti carnea.
Tocati marunt ceapa si usturoiul.
Intr-o tigaie mare puneti uleiul la-ncins si reveniti ceapa si usturoiul.
Adaugati carnea taiata bucati si morcovii taiati rondele.
Puneti sare, piper si sotati timp de 5 minute. Diluati bulionul in 15 cl de apa si varsati peste carne. Amestecati si gatiti la foc moderat timp de 10 minute.
Scoateti cartofii din cuptor .
Puneti carnea deasupra cu sosul si morcovii.
Amestecati. si dati la cuptor timp de 15-20 minute.
Este gata.
Serviti fierbinte, se topeste in gura.