Cotlete de porc cu legume la cuptor

de Alina26 in Porc, 12 Iun 2013 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • 5 cartofi maricei
  • 4 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 500g fasole verde(pastai)
  • ulie de masline
  • 1 crencuta de rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • boia de ardei dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu legume la cuptor:

Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.

Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o rupem in doua.

Dupa 30 de minute punem si legumele si mai dam la cuptor inca 20-30 de minute.

Fasolea pastai,pentru ca nu mai incapea in tava,am fiert-o in apa si sare si am condimentat-o cu putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie.

Cand e gata,lasati 10 minute inainte sa serviti.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Irina 1

12.06.2013, 21:29

Oooo, ce bine arata! Imi place mult si garnitura de legume!

adry88 1

12.06.2013, 22:35

foarte gustos

Alina26 1

13.06.2013, 11:03

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!Rocsi te astept!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor