Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker

de gaby_duceag in Porc, 28 Noi 2013 | 7098 vizualizari

 

Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta :P Nu trebuie neaparat sa ai Philips Multicooker pentru a o putea prepara, e suficient un vas de tuci sau de ceramica , urmezi pasii si va iesi la fel de bun. Sosul face toti banii :P

 

INGREDIENTE

  • 800 gr cotlet porc
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml suc de portocale
  • 150 ml suc rosii
  • 2 linguri miere
  • o lingura otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • o lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri vin
  • o lingura mustar
  • o lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker:

Taie cotletul de porc cubulete.

Conecteaza aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul FRY.

Pune uleiul in vasul aparatului , dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.

Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.

Opreste programul si selecteaza din nou din MENIU programul STEW.

Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si  toarna totul peste carne.

Inchide capacul si lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.

Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

diaconta 1

30.11.2013, 23:07

Daca primesti,sa-mi dai si mie comision ))))))

Panacris 1

25.11.2014, 08:38

diaconta

28.11.2013, 23:25
Ha haaaaaaaa,suntem cam nebune amandoua,ma mir cum ne mai tolereaza pe site)))))
gaby_d

28.11.2013, 23:32
pai fara noi siteul si-ar pierde din culoare )))))))))
diaconta

28.11.2013, 23:33
Categoric ))))))


Cum ar fi site-ul alb-negru?

zapacitelor, mi-ati inseninat ziua

Bya Ralu 1

30.03.2015, 16:47

ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole verde cu dovlecel si kaizer