Cotlet de porc cu sos de praz

de vero_closca in Porc, 4 Oct 2010 | 6629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 4 bucati praz(partea alba)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de praz:

se spala carnea si prazul si se usuca.prazul se taie rondele fine.carnea se presara cu condimente si se pune sa se rumeneasca usor in uleiul de masline.

cand incepe sa prinda o culoare aurie se adauga prazul si se caleste putinapoi se stinge cu vin,se potriveste de sare si se lasa pe foc pana scade putin si prazul incepe sa se "topeasca".

se serveste cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]