Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles

de mihaelar63 in Porc, 1 Feb 2010 | 6871 vizualizari

 

daca mi-am luat cimbrisor , trebuie sa fac ceva cu el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cotlet porc [aprox.1.2 kg]
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 linguri smantana
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
  •  400gr varza de bruxelles[ congelata]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles:

  1. cotletul se spala si se impaneaza cu felii de morcov . se prajeste bine in ulei pe toate partile , pana face crusta ,
  2. se adauga ceapa , usturoiul , ardeiul si restul de morcov si se prajesc impreuna . se pune si pasta de rosii , boiaua , si faina , se prajesc cam 1 min si se complecteaza cu apa sa acopere carnea.
  3. se fierbe la foc mic cam 40 min.din cand in cand amestecati si puneti putina apa daca e necesar .
  4. verificati daca carnea e fiarta si adaugati varzutele, piperul . cimbrisorul si smantana .
  5. serviti cu garnitura de orez sau cartofi piure .

TIPS-URI

1

carnea prajita la inceputul prepararii va ramanea suculenta in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

02.02.2010, 00:21

, am incarcat foarte greu imaginile , vorba lui Andrei ,, merge netu' ca fanu' ''. si aici tot asa varza proaspata este foarte ,, obosita ''
daca crezi ca merge alta imagine mai bine ca principala sa ma atentionezi .

Teo 1

03.02.2010, 22:02

lasa-ma mai incet cu bunatatile .caci nu rezist si permanent incerc!

mihaelar63 1

03.02.2010, 22:55

ca bine zici teo si eu sunt o victima pe altarul bucatariei [ aici ar trebui sa existe emoticoane cu niste baloane ce se tot umfla]
oricum in seara asta am savarsit un sacrilegiu , am mancat cartofi prajiti cu mujdei si drept salata : o bere .

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb