Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles

de mihaelar63 in Porc, 1 Feb 2010 | 6690 vizualizari

COMENTARII (4)

Oana 1

02.02.2010, 00:11

Te asteptam la cotitura Ma si miram ca n-ai facut tu ceva bun Chiar m-am uitat ieri in Carrefour dupa varza din asta congelata si nu am gasit cica avea prospata, dar era asa ofilita

mihaelar63 1

02.02.2010, 00:21

, am incarcat foarte greu imaginile , vorba lui Andrei ,, merge netu' ca fanu' ''. si aici tot asa varza proaspata este foarte ,, obosita ''
daca crezi ca merge alta imagine mai bine ca principala sa ma atentionezi .

Teo 1

03.02.2010, 22:02

lasa-ma mai incet cu bunatatile .caci nu rezist si permanent incerc!

mihaelar63 1

03.02.2010, 22:55

ca bine zici teo si eu sunt o victima pe altarul bucatariei [ aici ar trebui sa existe emoticoane cu niste baloane ce se tot umfla]
oricum in seara asta am savarsit un sacrilegiu , am mancat cartofi prajiti cu mujdei si drept salata : o bere .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor