Ciulama cu ciuperci si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 2 Iun 2021 | 6102 vizualizari

 

O mancare gustoasa cu ciuperci, legume si carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr carne de porc/ pui
  • 350 gr ciuperci champignon/ proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5-6 linguri de ulei
  • 4- 5 linguri de faina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si carne de porc:

Mai intai curatam ceapa si o taiem in 2, morcovii ii curatam si ii taiem julien, iar carnea o taiem cubulete. Le punem impreuna la fiert pana cand si carnea si morcovii sunt fierte.

 Punem uleiul intr-o tigaie la incins, il lasam 1-2 minute, apoi adaugam ciupercile, carnea fiarta si morcovii. Adaugam si un polonic de supa din care au fiert carnea si legumele. Punem faina intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de supa fierbinte. turnam amestecul in tigaie peste legume si carne.

Mai lasam inca 15-20 de minute la fiert amestecand din cand in cand. Mai adaugam supa daca mai este nevoie. La final ciulamaua se va ingrosa ca o budinca.  Potrivim de sare si servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii