Intr-un castron incapator se pune faina cernuta ,sarea,zaharul,drojdia inmuiata in putina apa calduta...Se adauga restul de apa si uleiul si se framanta pana aluatul se desprinde de pe mana ,sau cu ajutorul unei masini de facut aluat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul,la loc caldut. Eu din acest aluat am facut o franzela si 4 coronite.
Am impartit aluatul in doua : dintr-o jumatate am facut o franzela ,cealalta jumatate am impartit-o in 4. Fiecare bila de aluat am intins-o ,mai mult pe lung,am uns-o cu un amestec de unt moale amestecat cu usturoi maruntit( cu cutitul) impreuna cu frunzulitele de rozmarin si sare marina.
Am taiat pe lungime cu o roticica zimtata aluatul respectiv,am rulat in diagonala si am facut coronitele (ideea este preluata de aici:http://cahidejibek.com/2012/03/01/seritli-burma-pogaca/). Le-am lasat la crescut inca vreo 30 minute ,dupa care le-am uns cu galbenus ,am presarat seminte de susan si mac.
Le-am bagat in cuptorul incins la 180 grade pt. 20-25 de minute.